Fisk og skaldyr løfter dit
smørrebrød helt til tops
Og vi kan levere det meste !
Panerede rødspætter og fiskefiletter er perfekte på smørrebrød som stjerneskud, eller klassisk fiskefilet med remoulade.
De er samtidig et godt alternativ til at få mere fisk på børnemenuen i en lidt sundere version.
Ræget halehængt laks er et super smagfuldt alternativ til almindelig koldrøget laks.
Det kræver lidt mere arbejde i køkkenet, men det giver et super smagfuldt resultat, og med skiver der er håndskåret kan enhver se, at der er lagt særlig kærlighed i arbejdet.
Skalrejen er kendt for sin særlig søde og intense smag med fast og saftigt kød.
Her er muligheden for at dine gæster selv piller rejerne ved bordet og bygger deres egen smørrebrødsmad.
Det er ren madglæde.
Varmrøget laks er ikke så udbredt på smørrebrød – men hvorfor ikke?
Det er en yderst delikat udskæring, som smelter som smør i munden. Og så er det lækkert med friske grøntsager i sæson, som fx asparges som er på sit allerhøjeste lige nu.
Vi har et hav af forskellige udkærringer af koldtrøget laks.
Derfor er der mulighed for at lave stor variation både på smag og udseendet, når der skal koldrøget laks på smørrebrødet.
Intet smørrebrød uden rejer.
Rejer er et sikkert hit enten toppet på en fiskefilet, på laks, eller hvad med en smørrebrødsmad kun med rejer og kaviar … ja vi kunne blive ved.
Rejer er simpelthen uvurderlige på smørrebrødsmenuen.