Paneret fisk:
Hurtigt, sprødt & smagfuldt
Når det kommer til at skabe velsmagende og effektive måltider i et travlt køkken, kan paneret fisk være en sand gamechanger. Du sparer værdifuld tid uden at ofre kvalitet. Og kan ganske ukompliceret tilbyde dine gæster fisk.
Med minimal forberedelse og muligheden for at tilberede dem direkte fra frost kan du og dit køkkenpersonale hurtigt levere lækre retter til sultne gæster.
Men hvad gør disse produkter så ideelle for storkøkkener? Det handler om smart tilberedning, fleksibilitet og ensartethed, som vi dykker dybere ned i her.
Vi du bare hurtigt til opskriftstips, så klik på links herunder:
- Fiskefrikadeller med fyldig, hjemmelavet remouladecreme
- Dark torskeburger med brombær
- Rødspættefilet med frisk salat og hollandaise sauce
- fish 'n' RODFRUGT-chips med chipotle mayo
- Hot & sPICY stjerneskud
- Farverig topping til fiskefiletter
- blæksprutte ringe med græskar salat
- Fish 'n' chips stykker med asien style kålsalat
- Fisk med grønt i alle regnbuens farver

Fiskefrikadeller med fyldig, hjemmelavet remouladecreme
Opskriftstip
- Bland mayonnaise med sennep, karry og gurkemeje.
- Juster smagen med æbleeddike, sukker, salt og peber, så remouladencremen får et perfekt balanceret smagsudtryk.
- Hak cornichoner, kapers, rødløg og radiser fint.
- Riv gulerødder og blomkål.
- Bland det hele til en fyldig remouladecreme.
Serveringstip
Med en hjemmelavet remouladecreme kan du nemt tilføre et strejf af luksus til fiskefrikadeller – perfekt både til kantinebuffeten og frokosttallerkenen i restauranten, caféen eller bistroen.
Ved at lave remouladen fra bunden giver du retten et personligt og smagfuldt præg, som både kolleger og gæster vil sætte pris på.
Vores fiskefrikadeller er glutenfri og serveringsklare efter optøning.

Dark torskeburger med brombær
Opskriftstip
- Vælg en grov eller mørk burgerbolle
- Lav lag af rucola salat, fint snittet rød spidskål, kinaradise skåret i ultra tynde bånd, revet økologisk citron og brombær.
Rør en dressing af mayonnaise, skyr og knust hvidløg. Hak persille og tilsæt til dressingen. Smag til med citron, salt og peber.
Serveringstip
Dette er en rigtig sensommer burger. De færdige torskeburgere gør dit arbejde i køkkenet meget nemmere.
Du kan også snildt servere det som tilbehør til panerede torskeburgere på fad i din kantinebuffet.
KULINAs panerede produkter
Udforsk vores sprøde og velsmagende panerede produkter – perfekte til kreative og sunde serveringer!
Luksus eller hverdagsfavorit
– paneret fisk kan det hele
Paneret fisk er en alsidig ingrediens, der passer perfekt ind i et bredt spektrum af serveringer.
Som en kro-klassiker kan en sprød, gyldenrød rødspættefilet serveres med luksuriøse tilbehør som friske asparges, små kartofler og en delikat hollandaise, hvilket forvandler retten til en elegant spiseoplevelse.
Samtidig kan den samme type panerede fisk nemt forvandles til en lækker streetfood-klassiker fish ‘n’ chips – eller i en taco udgave, hvor du hurtigt kan dresse dem op med alverdens relisher og dressinger og få dem til at ligne en million.
Det er en ingrediens, der både kan være delikatessediskens funklende stjerneskud, men også glæde børn med en simpel, smagfuld fiskeret, hvor et farverigt grønt tilbehør gør måltidet sjovt og nærende – også i de køkkener, hvor børnene selv er med.
Paneret fisk kan være en prisvenlig løsning til store arrangementer eller en stjernetilføjelse til en lækker menu, hvor det er tilbehøret og præsentationen, der bestemmer, om retten bliver en luksusoplevelse eller en nem hverdagsfavorit.
Samtidig kan den samme type panerede fisk nemt forvandles til en lækker streetfood-klassiker – måske med sprøde rodfrugtefrittere med syrlig remoulade og frisk, knasende kål.

Rødspættefilet med frisk salat og hollandaise sauce
Opskriftstip
- Rødspættefilet
- Salat af tynde radiseskiver, tyde blomkålsskiver, babysalatblade, aspargesstykker og persille.
- Kartofler
- Hollandaisesauce
Serveringstip
En ægte kro-klassiker, som får et moderne twist med en sprød salat, der løfter retten til en ny oplevelse.
Rødspættefileten serveres med friske grøntsager, som giver knasende modspil til den lidt tunge og fyldige sauce.
Det gør hele oplevelsen lettere og mere indbydende.

fish 'n' RODFRUGT-chips med chipotle mayo
Opskriftstip
- Brug rodfrugter i stedet for kartofler. Drys de sprøde fritter med salt og paprika.
- Servér med mayo smagt til med chipotle
- Drys med spirer
Serveringstip
De trekantede fish ‘n’ chips fiskestykker kan nemt piftes op med mere spændende tilbehør end de klassiske pommes frites.
Prøv for eksempel at servere vores fish ‘n’ chips trekanter med bagte rodfrugter og en smagfuld chipotle mayo for at give retten et løft og en lækker, krydret twist.

Hot & sPICY stjerneskud
Opskriftstip
- Bland creme fraiche med revet æble,, fintsnittet rød chili, lidt limesaft, salt og hvid peber. Tilsæt finthakket purløg for et mildt løgpræg.
- Giv den sprøde filet modspil af varm og blød dampet hvid fisk – f.eks. rosetter.
- Vælg en varmrøget laks med pebersmag som tilbehør.
- Vælg med varmvandsrejer som skaldyrsindslaget.
- Pynt med skarpe sennepssalater og karse.
Serveringstip
Denne hotte udgave af stjerneskuddet passer godt både til frokosten, til delikatessen og til særlige lejligheder. Den skarpe og syrlige smag giver den sprøde panering et lækkert twist, der gør retten spændende og fyldt med kontraster.

Farverig topping til fiskefiletter
Top paneret fisk med:
- Farverige spirer
– gerne lilla/pink toner - Ultra tynde radise skiver
- Fintsnittet spidskål
- Friske ærteskud
- Sauce tartare
Serveringstip
Ved fadservering af fiskefiletter kan du variere den klassiske pynt af citroner med en farverig spire-topping. Det giver et strejf af elegance på buffeten.
Er paneret fisk sundt?
I takt med, at gæsterne i stigende grad søger sundere måltider, er paneret fisk stadig et fremragende valg, når den kombineres rigtigt.
Bruge friskt, næringsrigt tilbehør: Server paneret fisk med masser af grøntsager som dampet broccoli, farverige salater, eller bagte rodfrugter for at tilføje vitaminer og fibre.
Tilbered i ovnen: Ved at tilberede især forstegte rødspætte- og fiskefiletter i ovnen frem for at friturestege dem reduceres fedtindholdet betydeligt. Det bevarer sprødheden uden at tilføje unødvendige kalorier.
Vælge sunde dips og saucer: Brug lettere dressinger hvor halvdelen af cremefraichen og mayoen udskiftes med yoghurt eller skyr. Tilsæt friske krydderurter.
Paneringen kan være en kilde til god tekstur og smag, som gør sunde retter mere appetitvækkende og tilfredsstillende.

blæksprutte ringe med græskar salat
Opskriftstip
- Salat af rucola, bagte græskar, salattern og ristede pinjekerne.
- Brug en klassisk olie-/eddike dressing til salaten.
Serveringstip
De sprøde blæksprutteringe er et lækkert indslag på frokostbuffeten – især når de serveres med en salat, der byder på bløde, bagte stykker af sødmefuldt græskar og intens smag fra soltørrede tomater.
Kombinationen af de sprøde fiskeringe og den bløde tekstur fra grøntsagerne skaber en perfekt balance mellem knas og saftighed, som gør retten både mættende og appetitvækkende.

Fish 'n' chips stykker med asien style kålsalat
Opskriftstip
- Salat af fintsnittet kål, gulerødder og porrer.
- Vend i en dressing af soya, honning, peanutbutter, ingefær og limesaft.
- Drys med knuste peanuts og karsespirer.
Serveringstip
Fish ‘n’ chips trekanter er et fantastisk valg til at skabe en velsmagende og mættende street food bowl.
De sprøde fiskestykker passer perfekt sammen med bløde ris og kan serveres med forskellige salater, der giver ekstra smag og tekstur – her en asiatisk kål-salat.
Tilføj en cremet chilimayo, det gør risen lækker, men giver også giver et krydret kick.

Fisk med frugt & grønt i alle regnbuens farver
Opskriftstip
- Fiskefilet & pommes frittes helt som du kender det – brug evt. de budgetvenlige fiskefiletter af sammensatte stykker
- Frugt og grønt i alle regnbuens farver, skåret i mundrette bidder.
Serveringstip
Perfekt til retter, hvor børnene kan være med i køkkenet og opleve glæden ved at lave deres egen mad. Hvis du vil gøre deres favoritmåltid lidt sundere end det sædvanlige salatblad, så anret grøntsagerne som en regnbue på tallerkener eller fade.
De farverige buer gør fadet uimodståeligt og inviterer til at spise med øjnene først – og vi lover, at der ikke vil være en eneste bid tilbage, uanset om det er i børnehaven eller buffeten!
RØD/pink:
Tomat, snackpeber, radiser, rødbeder, jordbær, hindbær, vandmelon granatæble.
Orange:
Gulerødder, bagt hokaido, bagte søde kartofler, orange peberfrugt, appelsiner, mandariner, ferskner, cantaloupemelon,
Gul:
Majs, gul blomkål, gule peberfrugter, små gule tomater, gule beder, banan, ananas, mango, abrikoser, gul honningmelon, gule æbler
Grøn:
Broccoli, spinat, grønkål, ærter, grønne bønner, courgette, agurk, asparges, grøn spidskål, salat, grøn peberfrugt, grønne æbler, kiwi, grønne vindruer, galiamelon, avokado, stikkelsbær
Blå:
Blåbær, brombær
LiLLA:
Aubergine, rødkål, lilla gulerødder, lilla kartofler, lilla blomkål, rødkål, lilla spidskål, lilla vindruer, blommer, figner
KULINAs panerede produkter
Udforsk vores sprøde og velsmagende panerede produkter – perfekte til kreative og sunde serveringer!