Varmtvandsrejer

Der får smagsløgene til at slå saltomotale

Oplagte til det asiatiske køkken, på buffeter, i forretter og som fyld i supper.

I vores eget KULINAs sortiment finder du store, smagfulde og saftige varmtvandsrejer

Alle KULINAs vannamei rejer er selvfølgelig uden tarmstreng, for at sikre den bedste spiseoplevelse. De er store og med bid i. Samtidig holder de stort set størrelsen efter tilberedning. 

I køkkenet bliver du ikke skuffet, når du steger rejerne. Se dem slå saltomortale efter kort tid på panden. 

KULINAs rejerne fra Vietnam er til stor gavn for de lokale samfund, da alle vores rejer stammer fra små familiefarme.

Sprøde ebi-fry rejer
– ideel finger-food

Steg de panerede Ebi-fry rejer gyldne og sprøde i olie. Servér med tartar sauce, en spicy tonkatsu sauce eller sur-sød dip.

Rejerne egner sig fortrinligt til forrets-snackkurven og som “finger-foods” i f.eks. foodtrucks.