Stillehavssortiment – bæredygtig fisk

stillehavssortiment-fisk-foodservice

Nyhed! Bæredygtig fisk
– fanget i Stillehavet

Råvarer af høj spisekvalitet er alfa og omega, for at du kan skabe fantastiske retter. Derfor er vi stolte af at præsentere vores nyeste KULINAs sortiment til professionelle køkkener

Et ensartet og eksklusivt udvalg af fisk fra det nordlige Stillehav
– fanget af amerikanske trawlere.

Vores nye foodservice sortiment inkluderer nu:

Alle vores produkter er ubehandlede og helt naturelle
– kun beskyttet af en let isglasering for at bevare friskheden, når du tøer dem op.

Og selvfølgelig er alt MSC-certificeret for at sikre bæredygtigt fiskeri og at du kan sikre dit køkkens grønne profil.

Giv dine gæster en ekstra god smagsoplevelse med råvarer, der virkelig begejstrer.

Lad os levere fisken!
– gør hverdagen i køkkenet lettere & dine retter endnu bedre

KULINAs stillehavssortiment

Gør MSC-certificerede fisk en del af dit køkkens grønne profil og giv dine gæster den bedste smagsoplevelse!

Torskeloins

Det bedste af det bedste

KULINAs MSC torskeloins er et godt valg til professionelle køkkener, der ønsker at servere bæredygtig og velsmagende fisk. De er skåret fra det bedste stykke af torsken og giver en god, fast konsistens og mild smag.

Serveringstips:

  • Ovnbag torskeloins med en sprød topping af rasp og krydderurter. Server med en frisk citron-dressing.
  • Steg torskeloins let på panden og server med kartofler, grøntsager og en let smørsauce for en hurtig og lækker ret.
  • Smørsteg torskeloins på panden og server med ristede kantareller, salturt og cremet grøn urtesauce.

KULINAs torskeloins er skåret i ensartede stykker, hvilket gør dem perfekte til retter, der skal præsenteres knivskarpt og se flotte ud på tallerkenen – hver gang.

stillehavssortiment-hvid-fisk-foodservice

TORSKEPORTIONER

Nemme, alsidige & ensartede

KULINAs MSC torskeportioner er perfekte til kantiner, der ønsker enkle og lækre fiskeretter. De kommer i ensartede stykker, så du nemt kan tilberede dem til den daglige frokost. Med deres milde smag og faste tekstur passer de til mange forskellige retter.

Serveringstips:

  • Ovnbag torskeportionerne med citron, hvidløg og olivenolie.
    Pynt med avokadomos og friske krydderurter.
  • Tilsæt torskeportionerne i en klassisk cremet frikassé.
  • Server ovnbagte torskeportioner dækket af en mild senneps- og dildsauce.

Gør det nemt at servere lækker og bæredygtig fisk med KULINAs torskeportioner!

Sej loins

Kvalitet & nem tilberedning

KULINAs MSC Alaska sej loins er en fantastisk løsning til kantiner, der ønsker at servere sunde og velsmagende fiskeretter. Med fiskens faste kød og milde smag er sej loins nemme at tilberede og præsentere flot på buffeten og på tallerkenen.

Serveringstips:

  • Tilbered sej loins i et fad med tomatsauce. Server med ris eller couscous og en grøn salat, så det er nemt for gæsterne at tage for sig.
  • Steg sej loins let på panden. Pluk kødet i mindre dele og servér på en bund af ruccola, revet citronskal, ristede kerner og timiandressing.
  • Server smørstegte sej loins til en pastaret med basilikum-pesto, cherrytomater og sprødstegt ventricina salami.

KULINAs sej loins det nemt at servere fisk af god kvalitet, der smager godt og er bæredygtig!

roedspaettefilet-stillehavssortiment

RØDSPÆTTEFILETER

Friskhed & delikat smag

KULINAs MSC rødspættefileter er perfekte til køkkenet, hvor lette og velsmagende retter står på menuen. Med deres fine, milde smag og hurtige tilberedning er de et oplagt valg til enhver buffet.

Serveringstips:

  • Panér rødspættefileterne let med rasp og en smule citronpeber, og steg dem gyldne. Anret dem på med skiver af citron og server med en klassisk persillesauce og kogte kartofler. Så bliver det ikke mere klassisk!
  • Bag rødspættefileterne i ovnen med en let tomat- og urtesauce. Servér dem med en grøntsagsmos.
  • Pandesteg fileterne let og server på en bund af spæde salatblade, soltørrede tomater, oliven og radiser.

KULINAs rødspættefileter gør det nemt at tilbyde dine gæster en frisk og bæredygtig fiskeret, der passer til enhver smag!

Vildlaks portioner

Smagfuld & flot servering

KULINAs MSC Vildlaks portioner er en smagfuld fisk, som egner sig perfekt til professionelle køkkener, der ønsker at tilbyde gæsterne en autentisk laks med en naturligt rig smag. Vildlaks er let at arbejde med og sikrer en ensartet kvalitet i hver servering

Serveringstips:

  • Servér ovnbagte vildlaks portioner oven på en cremet blomkålsrisotto med et strejf af limeskal og friskhakket persille.
  • Grill vildlaks portionerne let og anret dem på et fad med grillede grønne asparges i en sauce af smeltet smør, hvidløg og citron.
  • Bag vildlaks portioner med en topping af frisk dild og server den med en luftig kartoffelmos og dampede grønne bønner for en velsmagende og enkel ret.

KULINAs vildlaks portioner giver dig mulighed for at tilbyde en kvalitetslaks, der både smager godt og præsenterer sig flot i serveringen.

vildlaks-blomkaalsrisotto

Del