Laks, vertikalskåret i tykke skiver
Koldrøget
Laksen er tørsaltet og nænsomt røget. Skindet og det brune kød er fjernet.
Herefter er laksen skåret lodret i 5 mm tykke skiver.
Udskæringen kaldes også “gourmet trim”, fordi laksen smager meget intens og bruges når anretningen skal have et ekstra pift.
VARIABEL VÆGT: 1,3 - 1,8 kg
-18°C eller koldere
Oprindelse: Norge.
ART: Salmo Salar (Atlantisk laks)
Klar til servering efter optøning.
Kontakt:
Jacob Birkelund
NORDISK SALGSCHEF, FOODSERVICE
TLF: +45 43 58 40 80
DIREKTE: +45 25 10 68 36
E-MAIL: jb@foodwithyou.com
Kontakt:
Jacob Birkelund
NORDISK SALGSCHEF, FOODSERVICE
TLF: +45 43 58 40 80
DIREKTE: +45 25 10 68 36
E-MAIL: jb@foodwithyou.com