gourmet-laks

Laks, vertikalskåret i tykke skiver

Koldrøget

Laksen er tørsaltet og nænsomt røget. Skindet og det brune kød er fjernet.
Herefter er laksen skåret lodret i 5 mm tykke skiver.

Udskæringen kaldes også “gourmet trim”, fordi laksen smager meget intens og bruges når anretningen skal have et ekstra pift.

VARIABEL VÆGT: 1,3 - 1,8 kg

-18°C eller koldere

Oprindelse: Norge.

ART: Salmo Salar (Atlantisk laks)

Klar til servering efter optøning.

Kontakt:

Jacob Birkelund

NORDISK SALGSCHEF, FOODSERVICE

TLF: +45 43 58 40 80
DIREKTE: +45 25 10 68 36
E-MAIL: jb@foodwithyou.com

Kontakt:

Jacob Birkelund

NORDISK SALGSCHEF, FOODSERVICE

TLF: +45 43 58 40 80
DIREKTE: +45 25 10 68 36
E-MAIL: jb@foodwithyou.com