
BAKKAFROST FÆRØSK LAKS
Forkæl dine gæster med uimodståelig Færøsk
laks
af ekstraordinær gastronomisk kvalitet.
Fast i kødet
Intens dyb farve
Mild og blid røgsmag
Opdrættet uden brug af antibiotika og GMO-foder.

Bakkafrost laks vokser op i det iskolde og krystalklare Nordatlantiske vand, der omgiver de færøske klipper.
Det giver en helt særlig smagfuld laks, med en ekstra fasthed i kødet.
Hele processen foregår på Færøerne. Det er i sig selv meget unikt, og slet ikke en selvfølge.
Laksen fra Bakkafrost nøjes ikke kun med at blive opdrættet på Færøerne, den bliver også både røget og pakket direkte på Færøerne, inden den herefter sendes videre til Danmark. Det giver for alvor en autentisk færøsk smag hele vejen igennem, når processen fra fangst til færdigt produkt forkortes.
I dine serveringer tilføjer laksen en intens, dyb orange farve på tallerkenen. Røgsmagen er mild og blid – og derfor elsket af mange. Kødet er fast, men oplevelsen silkeblød.
Færøsk laks fra Bakkafrost opfattes som en særlig udsøgt kvalitet, der i sig selv giver din menu et kvalitetsstempel.

Bakkafrost har en klar bæredygtig og ansvarlig tankegang i hele værdikæden.
- Bakkafrost laks har et af de højeste niveauer af omega 3.
- Bakkafrost har den længste fuldt integrerede værdikæde i branchen med fuld sporbarhed
- Alle produkter er ASC mærkede.
-
Laksen opdrættes uden brug af antibiotika og GMO-foder.
Det er med til at fremme en ansvarlig fødevareproduktion.
Bakkafrost ønsker at fremme en sund livsstil, derfor er det med fokus på:
- Ansvarlig vækst og virksomhedsdrift.
- Styrkelse af de menneskelige ressourcer.
- Minimalt aftryk på miljøet.
- Laksen opdrættes uden brug af antibiotika og GMO-foder. Det er med til at fremme en ansvarlig fødevareproduktion.
- Styrkelse af nærmiljøet.